Evenementen
Ledenbijeenkomst Duurzaam ondernemen
29 juni 2016 - De Kromme Watergang - Hoofdplaat
Datum: 29 juni 2016
Locatie: De Kromme Watergang - Slijkplaat 6 - Hoofdplaat
Aanvang: vanaf 17.30 uur

Ondernemersvereniging TZW heeft voor de ledenbijeenkomst op woensdagavond 29 juni a.s. een uniek programma voor u samengesteld, met als hoofdthema Duurzaam ondernemen. We worden die avond ontvangen in sterrenrestaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat. Chef-kok Edwin Vinke is een warm pleitbezorger voor het gebruik van lokale producten. De smaakvolle keuzes die hij daarbij maakt, zult u ontdekken tijdens het walking dinner ‘Local for local’.  

Programma
Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:
17.00 uur: Verzamelen en vertrek met bus vanaf De Brouwzaele  (voor die mensen zonder BOB, maximaal 31 plaatsen)
17.30 uur: Aankomst en ontvangst bij De Kromme Watergang (bus + eigen vervoer)
18.00 uur: Start presentaties Duurzaam Ondernemen, verdeeld in 3 sessies van een half uur
19.30 uur: Aanvang Walking dinner ‘local for local’ door Edwin Vinke

Speciale aanmeldprocedure
De animo voor deze avond is groot, terwijl het aantal plaatsen beperkt is. Om zoveel mogelijk lidbedrijven de mogelijkheid te bieden deze bijzondere avond mee te beleven, is het maximum aantal deelnemers per bedrijf 2. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.
Let op, zodra u zich aanmeldt, ontvangt u een automatisch bevestiging van uw aanmelding. Dit is nog geen bewijs van toegang. Pas na controle worden uw eventuele definitieve toegangskaarten toegewezen. Hier kunnen enige dagen overheen gaan.

Wachtlijst
Aanmeldingen waarvoor niet direct kaarten beschikbaar zijn, komen (eveneens op volgorde van binnenkomst) op een wachtlijst te staan. Bij eventuele afmeldingen, komen uiteraard de mensen van de wachtlijst in aanmerking voor een toegangskaart. Afmelden graag 48 uur voor aanvang van het evenement. Bij niet tijdig afmelden, zijn we genoodzaakt 100 euro p.p. in rekening te brengen.

Bus
Ook de bus die vanaf De Brouwzaele vertrekt heeft een beperkt aantal plaatsen. Ook hier geldt dat we aanvragen behandelen op volgorde van binnenkomst.

We kijken allen erg uit naar deze bijzonder inspirerende avond, waarbij we lokaal ondernemerschap en lokale smaken, geuren en kleuren op een unieke manier zullen combineren. 
Programma    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?